Kurs i empatisk kommunikasjon – mer kontakt, mer ekthet, mer glede!


Du har kanskje hørt om empatisk kommunikasjon eller ikkevoldelig kommunikasjon (IVK) – også kalt sjiraffspråket? Ønsker du kanskje å finne en måte å kommunisere og leve på der du lytter bedre til deg selv og andre? En måte der vi lærer å ta hensyn til oss selv samtidig som vi bidrar til å ivareta andres behov?

På disse to-dagerskursene i Oslo utforsker vi IVK og lærer mer om en livsfilosofi og kommunikasjonsmåte som fokuserer på egne og andres følelser og behov og vinn-vinn-løsninger, det være seg på jobben, i familien, i vennegjengen, i nære relasjoner, på idrettslaget, med din partner eller i andre situasjoner.

Det var den amerikanske psykologen Marshall Rosenberg som grunnla IVK. IVK brukes nå over hele verden og fokuserer på det vi trenger og det andre trenger – til enhver tid – og hvordan vi kan få det vi og andre trenger og leve rikere liv uten så mye stress, utmattelse, frustrasjon og sinne. Les mer om IVK her: http://ivk.no/hva-ivk-er/

Vi tilbyr nå to kurs til HALV PRIS: Kurs 1 er for nybegynnere og kurs 2 er for de som har tatt kurs 1 eller har minst to dagers trening fra før og ønsker påfyll:

INNHOLD KURS 1:
– essensen i IVK: å leve i tråd med våre egne behov
– hvordan IVK brukes og leves ut
– måter å leve på som ivaretar egne og andres behov
– hvordan vi kan lytte bedre og med empati

På dette kurset ber vi ikke om forkunnskaper i IVK.

INNHOLD KURS 2:
– hvordan håndtere skyld og skam
– hvordan vi kan ta vare på oss selv i et samfunn fullt av kritikk, vurderinger, skyld og bedømminger

På dette kurset skal vi i tillegg jobbe med det du ønsker å jobbe med. Vi setter av god tid til utfordrende situasjoner du har hjemme, på jobb eller sosialt – eller kanskje noe du sliter med i forhold til deg selv. Vi ønsker å fokusere på det som er relevant og levende for deg, her og nå, og bruker IVK til å gjøre hverdagen lettere – en hverdag der du har mer kontakt, er mer ekte og finner mer glede!

På kurs 2 ber vi om at du har hatt minst 2 dagers trening med en sertifisert IVK-trener fra før – for eksempel kurs 1. Begge kursene består av teori, refleksjon og en rekke praktiske øvelser individuelt, i par og i grupper. Begge kursene gir også 2 dagers anerkjennelse for de som ønsker å sertifisere seg til å bli IVK-trenere.

Gert Ceville-DanielsenKursleder er Gert Ceville-Danielsen, som har jobbet med konflikthåndtering og fredsarbeid siden 1994 og har trent med Marshall Rosenberg og en rekke andre sertifiserte IVK-trenere. Han har også jobbet for FN i 10 år og brukte IVK veldig bevisst da han ble kidnappet i Jemen i januar 2012. Gert er nå lektor ved en videregående skole, samt leder i IVK Norge, og er én av bare to IVK-trenere i Norge som har blitt sertifisert av the Center for Nonviolent Communication (CNVC).

TID OG STED

KURS 2: Lørdag 2. og søndag 3. februar 2019, kl 1000-1700 begge dager.
Sted: Oslo Shiatsu, Storgata 39, Oslo

Vi oppfordrer alle til å ta med lunsj. Ta gjerne også med skrivesaker. Bøker og annet materiell vil være tilgjengelig og selges også på kurset. Ta gjerne kontakt på info@empathos.org dersom du ønsker å kjøpe e-bøker på forhånd.

KOSTNAD – NÅ HALV PRIS!
Ordinær pris for hvert kurs er kr 2 900, og kursavgiften inkluderer kursmateriell, kaffe/te og kursbevis. I dette nyttårstilbudet får du kurset til HALV PRIS – bare kr 1 500 pr kurs, når du bestiller og betaler innen 1. januar! Etter 1. januar får du likevel en rabattert pris på kr 2 500. Bestiller du begge kursene før 1. januar, får du altså kursene til en ordinær  verdi av kr 5 800 til bare kr 3 000!

Så rimelig har det aldri vært for et IVK-kurs med en sertifisert trener i Norge, så benytt denne muligheten! For maksimal læring, deltakelse, ro og kontakt, har vi kun 16 plasser på hvert kurs.

PÅMELDING

Fyll ut dette påmeldingsskjemaet. Påmeldinger mottas til kurset blir fullt. Du bekrefter plassen din ved å overføre full betaling til Empathos Partners på Vipps 88069, til  kontonummer 1503 85 46071 eller via PayPal som vist nedenfor. Vennligst merk overføringen med navn og “Kurs 1/kurs 2/kurs 1 og 2 Oslo”. Påmelding er bindende.


Se hva tidligere deltakere har sagt: 

“Man blir virkelig kjent med hva som er viktig i livet; følelser, behov og fordomsfri menneskelig kontakt.” – Justas Miseikis

“Kurset hjalp meg til å åpne sinnet mitt for andres behov, å bli en bedre mottaker for andres følelser og å få en større forståelse for andres reaksjoner. Jeg fikk en forståelse for ekte empati som kan bidra til å forbedre livet mitt.” – Anna Munoz

“Dette er et kurs alle burde tatt. Dette er mitt første steg på vegen til empatisk kommunikasjon.” – A. Engen

“Dette er hjertevarm læring om verktøy til berikelse i både mitt private og faglige liv.” – Heidi Bugge Nilsen

“Jeg snakker mye med mennesker i vanskelige livssituasjoner og ønsker å ta IVK i bruk i jobb og fritid.” – Ola V. Lunde

“Gert er engasjert, godt forberedt og proff, men samtidig avslappet. Jeg ble “lurt med” på kurs og var lite motivert, men nå er jeg kjempeinspirert til å lære mer om meg selv (i møte med andre) – dette var en tankevekker ifht. hvordan vi lever livene våre.” – Marte Gylland-Jordhøy

Ta gjerne kontakt på mobil 93 95 28 10 eller info@empathos.org for mer informasjon. Gert gleder seg til å tilbringe to (eller fire!) dager med læring, refleksjon, moro, fellesskap og mening med deg!


Kurspris pr. person